Siirry sisältöön
Webinaarikatsomo
|
18.06.2024

Suomi kansainvälistyy – pysyvätkö viranomaisten palvelut perässä? 

Aamu Kelassa 14.2.2024 klo 9.30–10.30
 
Tapahtuman info ja ohjelma

Jos striimattu lähetys ei näy, klikkaa sivun alalaidan linkkiä Evästeasetukset, valitse Hyväksy kaikki ja päivitä sivu. Voit myös seurata lähetystä suoraan YouTubesta tästä linkistä.

**

Suomeen muutetaan nyt Tilastokeskuksen mukaan ennätyksellisen vilkkaasti, yleisimmin työpaikan tai perhesuhteiden vuoksi. Miten suomalainen yhteiskunta ja sen palvelut kohtaavat tulijat? Entä mitä vääriä käsityksiä liittyy maahanmuuttajien sosiaaliturvan käyttöön? Mitä pitäisi tehdä, jotta Suomeen muuttavat ihmiset pääsisivät sujuvasti osaksi yhteiskuntaa? 

Näitä kysymyksiä helmikuun Aamu Kelassa -tilaisuudessa ruotivat Suomen startup-yhteisön pääekonomisti Youssef Zad, kahden kulttuurin perheiden järjestö Familia ry:n toiminnanjohtaja Elina Helmanen ja Kelan kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksen päällikkö Suvi Rasimus. Keskustelun vetää yhteen Kelan pääjohtaja Outi Antila, ja juontajana toimii Saara Salonen Kelan viestinnästä. 

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 14.2. klo 9–10.30 Kelan päätalolla, jossa tarjoamme aamupuuroa ja kahvia. Keskustelua on mahdollista seurata tällä sivulla myös etänä.

Suomi kansainvälistyy – pysyvätkö viranomaisten palvelut perässä? Aamu Kelassa 14.2.2024 klo 9.30–10.30.
Lue panelistien ennakkohaastattelu!
Miten sosiaaliturvaa pitäisi muuttaa, jotta maahan muuttavat saadaan sujuvasti osaksi yhteiskuntaa?

Aamu Kelassa -tapahtumat ovat ajankohtaisia keskustelutilaisuuksia Kelan kumppaneille ja sidosryhmille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.  

Aika: 14.2.2024 klo 9–10.30

Päätalolla aamupuuro klo 9–9.30. Ohjelma alkaa klo 9.30. 

Paikka: Kelan päätalo, Nordenskiöldinkatu 12, Helsinki. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä. Keskustelun tallenne julkaistaan tällä sivulla tilaisuuden jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!  

Tutustu myös aiempiin Aamu Kelassa -webinaareihin

Seuraa sosiaaliturvan kehityksen isoja ja pieniä aiheita, tutkimuksia ja tilastoanalyysejä.

Tilaa uutiskirje