Siirry sisältöön
Webinaarikatsomo
|
30.06.2023

Sukupuolen moninaisuus työelämässä

Pride-viikon Kela-aamu 30.6.2023 klo 9–10.30
 
Tapahtuman info ja ohjelma

Jos tallenne ei näy, voit katsoa sen myös täällä. Ongelmat lähetyksen seuraamisessa voivat johtua evästeasetuksistasi. Sivusto toimii parhaiten, kun valitset sivun alalaidassa olevasta Evästeasetukset-linkistä kohdan Hyväksy kaikki ja päivität sitten sivun.

Keskustelussa kysymme, mitä esihenkilön ja kollegoiden pitäisi huomioida, jotta jokaisen olisi turvallista toimia omana itsenään työyhteisössä. Miksi työpaikka, jossa sukupuolen moninaisuutta on mahdollisuutta ilmaista, voi hyvin ja kukoistaa? Mitä tarkoittavat turvallisemman tilan periaatteet, ja kuinka niistä hyötyvät kaikki? Miten työntekijöiden oma sateenkaariverkosto voi auttaa johtoa ja muuta organisaatiota sukupuolen moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä?

Pride-viikon Kela-aamun keskustelussa 30.6. ovat mukana Kelan yhteisten palvelujen johtaja Jukka Helin, Trasek ry:n puheenjohtaja Kasper Kivistö sekä oikeusministeriön erityisasiantuntija Katriina Nousiainen. Keskustelua ohjaa Kelan Sateenkaariverkoston vetäjä Saara Salonen.

Tilaisuus tallennetaan. Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

Kasper Kivistö ja Juha Helin keskustelevat Kela-aamussa 30.6. klo 9.30 sukupuolen moninaisuudesta työelämässä.
Lue lisää
Miten hyvässä työpaikassa otetaan huomioon sukupuolen moninaisuus? Kasper Kivistö ja Jukka Helin vastaavat

Tutustu myös aiempiin Kela-aamuihin!

Seuraa sosiaaliturvan kehityksen isoja ja pieniä aiheita, tutkimuksia ja tilastoanalyysejä.

Tilaa uutiskirje